Brandkast met enorme geldbedragen weggedragen

…Uit het pand hebben zij een brandkast met daarin SRD 30.000, USD 10.000, Euro 1000, waardevolle sieraden en horloges buitgemaakt….

Brandkast met forse geldbedragen weggedragen. Brandkast met daarin forse geldbedragen weggedragen bij inbraak. De politie van Uitvlugt kreeg zondagavond een melding van een inbraak aan de Lalla-Rookhweg in een woning annex bouwmaterialenzaak.
[quads id=1]
Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met de benadeelde. Volgens zijn verklaring was hij ten tijde van de inbraak niet thuis. Toen hij in de nachtelijke uren thuis aankwam, merkte hij op dat een venster was geforceerd. De daders hebben het dievenijzer doorgezaagd en hebben zich via die ontstane opening toegang verschaft tot het pand. Uit het pand hebben zij een brandkast met daarin SRD 30.000, USD 10.000, Euro 1000, waardevolle sieraden en horloges buitgemaakt.
[quads id=1]
Gemakshalve hebben zij de hele brandkast weggedragen. Het pand was beveiligd middels beveiligingscamera’s. Op het beeldmateriaal is te zien hoe de daders de kluis wegdragen. De politie heeft de aangifte terzake opgenomen en is bezig met het onderzoek.
Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.