25-jarige moeder van 2 kinderen zoekt hulp

…Zij heeft geen ouders meer. De zorg van de kinderen is heel moeilijk voor deze dame geworden. Zij kan namelijk geen eten kopen voor de kinderen, met name babyvoeding die haar baby heel hard nodig heeft….

Dagblad Suriname kreeg een de melding dat er een dame woont in Nickerie die dringend hulp nodig heeft. Het gaat in deze om de 25-jarige Kayal J., die door haar man verstoten is. Deze dame heeft 2 kinderen, 1 van 3 jaar en een baby van 5 weken.
[quads id=1]
Zij heeft geen ouders meer. De zorg van de kinderen is heel moeilijk voor deze dame geworden. Zij kan namelijk geen eten kopen voor de kinderen, met name babyvoeding die haar baby heel hard nodig heeft.

Er wordt getracht deze moeder te helpen. In dit kader wordt een ieder die levensmiddelen voor deze dame wil sturen, gevraagd dit via Fany’s garage te doen. Deze dame haar gegevens en adres zijn bewust niet geplaatst ter voorkoming dat mannen met andere gedachten haar gaan opzoeken en haar tot last zullen zijn, vooral omdat deze dame alleen met haar kinderen woont.
[quads id=1]
Indien men de nodige ondersteuning wenst te geven, kan men dit doen door levensmiddelen en pap te doneren en te bezorgen bij Fany’s Garage aan de Haydenstraat 25 of bellen op het nummer 450303.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.