Video – Vrouw van Facebook baas, Mark Zuckerberg, bevallen

De vrouw van Mark Zuckerberg is bevallen van een dochtertje. Dat heeft hij zojuist bekendgemaakt op, hoe kan het ook anders, Facebook. Het meisje heeft de naam August gekregen.

Mark heeft op Facebook een brief voor haar geplaatst, waarin hij schrijft over de wereld waarin hij hoopt dat ze opgroeit. „Een wereld met beter onderwijs, minder ziektes, sterkere gemeenschappen en meer gelijkheid.
[quads id=1]
Ook al focust het nieuws zich vaak op wat er mis is, we geloven dat positieve trends zullen winnen. We zijn optimistisch over jouw generatie en de toekomst.”

Ook heeft hij nog wat goede adviezen voor August: „Het is belangrijk om tijd te maken om lekker naar buiten te gaan en te spelen. Ik hoop dat je zoveel rondjes als je wilt door onze woonkamer en tuin rent. Ik hoop dat je veel dutjes doet. Ik hoop dat je een fantastische slaper bent. En ik hoop dat je zelfs in je dromen kunt voelen hoeveel we van je houden. Kind zijn is magisch. Je bent het maar een keer, dus probeer niet te veel te piekeren over de toekomst. Daarvoor heb je ons.”

August is het tweede dochtertje voor Mark.

Bekijk hier het bericht dat hij op Facebook postte:
[quads id=1]

Wil je meer weten over het leven van 1 van de rijkste mannen ter wereld? Bekijk dan onderstaande video’s:


Bron: Telefgraaf

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.