Video – Nu ook met Fly Always naar Venezuela

Luchtvaartmaatschappij Fly All Ways en Turpial Airlines uit Venezuela, hebben een eerste gezamenlijke vlucht uitgevoerd. Zondag heeft Turpial als start, een vlucht uit gevoerd voor Fly All ways op het traject Paramaribo-Curaçao-Valencia visa versa. Beide maatschappijen zullen nu wederzijds vluchten voor elkaar uitvoeren, alsook uitwisselen van kennis en personeel en andere luchtvaart gerelateerde zaken, in wederzijds voordeel of als assistentie, deelt Fly All Ways mee.
[quads id=1]
Toppers van beide maatschappijen hebben zondag een onderhoud gehad op de Johan Adolf Pengel Luchthaven, bij aankomst vanuit Curaçao. De vlucht is goed verlopen en de passagiers zijn tevreden, gelet op de positieve reacties en berichten, zegt de luchtvaartmaatschappij.

Fly Allways begint dit jaar nog met vluchten naar Venezuela, het land waar Turpial gevestigd is. Over een maand zal Fly All Ways samen met Turpial beginnen vluchten uit te voeren tussen Suriname en Cuba visa versa. Er zal gestart worden met vier vluchten per week, waarvan twee naar de hoofdstad van Cuba, Havana, en twee vluchten naar Santiago de Cuba, het Caribische deel van Cuba in het oosten van het land.
[quads id=1]
Turpial wordt gezien als een enorme hulp voor Fly All Ways bij het verwezenlijken van haar plannen, om nieuwe bestemmingen tot bloei te brengen in de regio. Kort na haar oprichting vorig jaar, bleek al dat de vraag vanuit het reizende publiek de verwachtingen overtrof. Daarom werd uitgekeken naar een partner welke nu gevonden is in Turpial. De vloot van deze vliegmaatschappij bestaat uit drie Boeings 737-400. Deze kunnen aanzienlijk meer passagiers tegelijkertijd transporteren, waarbij ook nog de kosten voor de klanten omlaag gaan, benadrukt Fly All Ways.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar Venezuela? Bekijk dan hieronder de video’s:

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/10/surinaamse-luchtvaartmaatschappij-fly-allways-vliegt-nu-ook-naar-cuba/

https://www.familienieuws.com/2017/06/02/vanaf-25-juni-verzorgt-fly-always-vluchten-naar-curacao/

 

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.