Video – Lisette, de vriendin van Jermaine geeft een update

Sinds januari 2017 leven we al mee met Jermaine die 8 tumoren in zijn hoofd had. Na een speciale behandeling in Amerika leek Jermaine weer gezond, maar de hersentumor is terug. Het gaat nu zo slecht met Jermaine dat hij in een hospice ligt.
[quads id=1]
Heel Brabant sloot hem in zijn hart, Jermaine de Wind uit Tilburg. Ook de rest van Nederland, Suriname en de volgers van FamilieNieuws leven mee met Jermaine en zijn gezin. De diagnose van de fitnessinstructeur was zeer complex. In Nederland was hij uitbehandeld, maar in Amerika was er nog hoop voor hem. Door crowdfunding en verschillende inzamelingsacties kon hij daar begin dit jaar worden behandeld. Met succes, even waren de tumoren verdwenen. Maar nu zijn ze weer terug en is de situatie uitzichtloos.

Jermaine laat een boek over zijn leven schrijven, om anderen te helpen met zijn positiviteit. ‘Opgeven is geen optie’, zo heet het boek van de 28-jarige Jermaine de Wind. Het gaat over leven met hersentumoren.

Het boek kan pas naar de drukker als er 450 inschrijvingen zijn, en er zijn er nog honderd nodig. Kijk hier hoe jij kunt helpen.
[quads id=1]
Hoe gaat het nu met Jermaine? Bekijk hier de update van zijn vriendin Lisette:

Kaartje sturen:

Jermaine ligt sinds een maandje in een Hospice. Meerdere mensen hebben aangegeven dat ze hem een kaartje willen sturen. Wilt u hem ook een kaartje sturen, wat hij overigens heel leuk zal vinden, dan is dit het adres:

Jermaine de Wind – Hospice Dome
Appelweg 49
3818NN Amersfoort

Gerelateerde berichten:

Video: Wij kunnen 27-jarige Jermain helpen genezen!

Video – Steven Brunswijk zet zich in voor Jermaine die helaas nog niet genezen is

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.