Video – Dochter van 83-jarige burger kan zorg voor haar moeder niet meer aan

Een seniore burger van 83 jaar ligt verlamd en onaanspreekbaar in bed. Haar dochter zorgt voor haar. Haar dochter heeft zelf ook veel zorgen en kan daarom de financiële zorg niet aan. Ze is heel erg verdrietig en ontstemd omdat ze nu ook niet kan voldoen aan de vereisten om AOV te ontvangen.
[quads id=1]
Samen met 1 voor 12 vertelt ze haar verhaal aan de gemeenschap. Ze zit met haar handen in het haar. Wat moet ze doen om de AOV voor haar moeder te ontvangen?

Kijkt u hieronder naar de video-oproep.

[quads id=1]
Wilt u ook bijdragen?
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. https://www.geef.nl/externalMod.php?gd=8263&taal=NL_NL
Voor overmakingen: IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.