Politie doet meerdere drugs invallen. Eigenaar van spullen gezocht

...De jongemannen droegen de vader van de politie agent op zijn zoon aan te manen hen met rust te laten. Zo dit niet zou gebeuren zouden vader en zoon binnen twee weken worden uitgeschakeld. …

De politie van het ressort Zanderij heeft op zaterdag 19 augustus op drie verschillende locaties drugsinvallen gepleegd. Op de locaties zijn er drie verdachten aangehouden.Twee van de verdachten zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten.
[quads id=1]
De derde is na verhoor heengezonden. Bij de inval zijn er marihuana en yamie in beslag genomen. Meer dan twee kilogram drugs was verstopt in een emmer met kledingstukken. Op dezelfde locaties zijn er jachtpatronen aangetroffen en huishoudelijke spullen waarvan de herkomst niet kan worden verklaard.

Kort na de invallen en de aanhoudingen kreeg de politie een melding van een bedreiging binnen. Onderzoek wees uit dat het ging om een vader van een politieman die bedreigd is geworden door een groep jongemannen die tijdens de politieacties heel provocerend bezig waren.

De jongemannen droegen de vader op zijn zoon aan te manen hen met rust te laten. Zo dit niet zou gebeuren zouden vader en zoon binnen twee weken worden uitgeschakeld. De 38-jarige Cedric die vermoedelijk de uitlatingen moet hebben gedaan is aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is ook hij ingesloten.
[quads id=1]
Benadeelden van diefstal of inbraak die hun spullen kunnen herkennen mogen zich begeven naar de politie van het ressort Zanderij met medeneming van de nodige bescheiden.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.