Perdiep doet aangifte tegen worstman Marcel

worst Paramaribo

…Perdiep gooide de inhoud van zijn cup op Marcel met als gevolg een gevecht. Marcel heeft de man vuistslagen toegebracht en deed aangifte…

De politie van het ressort Santo Boma heeft op dinsdag 22 augustus een aangever en een verdachte van mishandeling aangehouden. Perdiep S. (39) deed op 5 augustus aangifte van mishandeling. Hij verklaarde in een woordenwisseling te zijn geraakt met een worstverkoper Marcel (30). Aan de hand van zijn verklaring is Marcel op dinsdag opgespoord en aangehouden.
[quads id=1]
Marcel verklaarde een mobiele nummer van een collega aan Perdiep te hebben gevraagd. Perdiep weigerde het nummer door te spelen, waardoorer een woordenwisseling ontstond. Perdiep gooide de inhoud van zijn cup op Marcel met als gevolg een gevecht. Marcel heeft de man vuistslagen toegebracht en deed aangifte. Hij is verwezen naar de oogarts.

Marcel is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten. Perdiep is in opdracht van een lid van het Openbaar Ministerie ook als verdachte van de uitlokking tot het gevecht aangemerkt en aangehouden. Ook hij is ingesloten. De politie van Santo Boma onderzoekt deze zaak verder.
[quads id=1]
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/26/worstman-aan-kwattaweg-beroofd/

https://www.familienieuws.com/2016/12/15/redactie-brandweerman-verkoopt-vleesworst-en-drugs-vrije-tijd/

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.