Overleden – Lesley Loenersloot

Betoon mij gunst, o Jehovah, want ik verkeer erg in benauwdheid. Van kommer is mijn oog zwak geworden,mijn ziel en mijn buik. Want met droefheid is mijn leven ten einde gelopen, en mijn jaren in zuchten. Wegens mijn dwaling is mijn kracht gestruikeld en zelfs mijn beenderen zijn zwak geworden.

Zeer bedroefd maar toch dankbaar dat langer lijden hem bespaard Is gebleven, maken de kinderen

Chevilla Loenersloot
Moreno Loenersloot
Aleandro Loenersloot
Refelinio Blijd
Robertinio Blijd
Geraldo Blijd
Priscilla Blijd

Bekend dat op maandag 21 augustus 2017 hun geliefde vader

Lesley Marius Loenersloot

Het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld

De singi neti vindt plaats op maandag 28 augustus aan de kankawastraat # 39 (kleine highway) van 20:00u – 00:00u

De uitvaart vindt plaats op dinsdag 29 augustus te Rene’s Hof 17:00u -18:00u


[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]