Oproep: Ik ben opzoek naar een kindje om voor te zorgen

Lieve Familienieuws. Ik ben Eline. Ik ben 42 jaar. Mijn man Ronald en ik willen graag een weeskindje. Ronald en ik zijn intussen 16 jaar gelukkig getrouwd. We hebben ons eigen huis en verder alles wat ons hartje begeert. Behalve een kind. Ronald heeft wel een kind uit een vorige relatie, dus dat is voor mij wel een opluchting. Maar zij heeft haar moeder dus ze gaat en komt.
[quads id=1]
Ik wil graag een kindje voor me zelf. Ik zit bomvol met moederliefde die ik aan een kind kan geven. Ik ben al bij de officiële instanties geweest maar allemaal zonder resultaat.

De reden waarom kinderen krijgen bij me niet lukt is dat mijn eileiders helemaal verstopt zijn. Ik heb ze laten door spoelen bij de gynaecoloog naar tevergeefs. Het zal waarschijnlijk nooit meer lukken.

Lieve FamilieNieuws, misschien is er iemand die een baby heeft en er niet voor kan zorgen. Of een mama die op het moment zwanger is en niet weet wat ze met haar kindje moet beginnen. Ik zal dolgraag deze persoon willen helpen. Misschien is er iemand die mij verder kan helpen. We willen echt graag een kindje.
[quads id=1]
Lieve mensen, ik ben radeloos. Ik probeer het via deze manier want ik heb het gevoel dat er anders helemaal niets gebeurt. Ik moet mijn liefde kwijt. Nemen jullie het mij niet kwalijk dat ik het zo probeer. Ik ben een vrouw vol met liefde. Ik dank jullie vriendelijk voor jullie reacties.

Ik ga al jullie reacties lezen. Mijn gegevens zijn op te vragen via Denise van FamilieNieuws. Alvast bedankt.
(Redactie: U kunt via een privébericht op onze Facebook page de gegevens van Eline opvragen. U kunt ook Whatsappen naar +597 8966341. Denise van FamilieNieuws)

Eline
Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!

Video: Moeders in nood kunnen hun baby anoniem achterlaten

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.