Lopen van Nederland naar Turkije…gek of uitdagend?!

…Trent had nooit eerder over Suriname gehoord, ik ben ook de eerste Surinamer die hij ooit ontmoette. Natuurlijk heb ik de beste kant van ons laten zien op gebied van gastvrijheid. …

Hey hey allemaal! Maak kennis met Trent! Trent is een 27 jarige Australiër en zijn karakter maakt hem bijzonder. Hy doet vaak aan vrijwilligerswerk in de Aziatische landen en momenteel voornamelijk in Nepal. Trent heeft gelopen van Nederland naar Turkije!! Een reis van bijna 4000 km heeft hij al afgelegd. Dat is de helft van Nederland naar Suriname! Zijn streven is 4000km. Hij verwacht binnen 10 dagen zijn doel te behalen.
[quads id=1]
Zijn reis startte op 01 April en hij maakte zijn eerste stop bij mij thuis. Hij bleef 1 nacht bij mij en zette toen z’n reis voort via Duitsland,Oostenrijk, Roemenië en Hongarije naar Turkije. Trent had nooit eerder over Suriname gehoord, ik ben ook de eerste Surinamer die hij ooit ontmoette. Natuurlijk heb ik de beste kant van ons laten zien op gebied van gastvrijheid. Dit is wat ik ook voornamelijk doe als ik op reis ben met onze vlag. Suriname probeer ik overal op een positieve manier te promoten. Meer hierover of om mij te volgen kan via mijn pagina “Never Stop Exploring”. (Www.facebook.com/neverstopexploringricky)
[quads id=1]
Trent loopt niet voor niks naar Turkije, hij haalt zo geld op om zodat er een school gebouwd kan worden in Nepal. Is dit niet bijzonder? Trent zijn verhalen zijn zeer inspirerend en hij laat zien dat als er een wil is er ook een weg is! Meer over hem en zijn uitdaging of om hem te volgen of een donatie doen kan via de onderstaand link:
http://www.thisworldexists.org/walk

Groetjes van Ricky Sewpersad
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.