Video – Duizenden alligators zwerven op straat na orkaan in Amerika

Inwoners van het door orkaan Harvey getroffen Houston moeten niet vreemd opkijken als ze de komende dagen een alligator in hun tuin of onder hun auto aantreffen. Door het stijgende water is de kans groot dat de wilde dieren gaan rondzwerven.
[quads id=1]
Behalve de soms reusachtige alligators zullen ook slangen op onverwachte plekken opduiken, meldt de Houston Cronicle. The Gator Squad, een organisatie die zich bekommert om het lot van de krokodil-achtigen, verwacht een paar drukke dagen. Doordat veel gebieden overstromen, gaan de beesten op zoek naar droge grond onder hun poten. Naar schatting leven er rond Houston zo’n vijfhonderdduizend wilde alligators.

De autoriteiten roepen inwoners op zelf niets tegen de ontheemde dieren te ondernemen, maar de hulp van specialisten in te roepen.

Bekijk hier de videobeelden :
[quads id=1]

Bron: De Telegraaf

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.