Gezin Bouterse vliegt vandaag met Fly All Ways naar Cuba

President Desi Bouterse, zijn gezinsleden, behandelende artsen en andere leden van zijn delegatie zullen vanmorgen naar Cuba vertrekken. Starnieuws verneemt dat het staatshoofd met Fly All Ways naar Havana vliegt.
[quads id=1]
De belangrijkste reden van vertrek van de president naar Cuba, is een intensieve medische check-up. Hij heeft te kennen gegeven twee jaar geen medische controle op Cuba te hebben gehad, terwijl hij daar in het systeem zit. Hij vindt het noodzakelijk om nu de controle wel te laten verrichten. Om geruchten te voorkomen heeft de president zelf de mededeling gegaan.

Na de algehele medische controle, zal de president een week vakantie hieraan koppelen. Verwacht wordt dat de president drie weken uitlandig zal zijn. De leiding van het land laat hij in handen van vicepresident Ashwin Adhin. Er is genoeg werk voor de leden van de regering.
[quads id=1]
In een regeringsvergadering en overleg met de coalitie is onder andere aangegeven wat allemaal aangepakt zal worden. De jaarrede die op 29 september gehouden zal worden, moet in de tussentijd worden voorbereid.

Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/24/video-president-desi-bouterse-gaat-naar-cuba/

https://www.familienieuws.com/2017/08/10/surinaamse-luchtvaartmaatschappij-fly-allways-vliegt-nu-ook-naar-cuba/

 

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.