Worstman aan de Kwattaweg beroofd

worst Paramaribo

Een halsketting dief heeft op donderdag 24 augustus vermoedelijk een steekverwonding opgelopen op het lichaam. De dief beroofde een worstman op de kruising van de Kwatta- en de Surinder Kanhaiweg.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Munder verklaarde de worstman dat hij bezig was een klant te helpen. Op een bepaald moment stopte een Mark-X op voormelde kruising. Een manspersoon stapte uit en rukte zijn gouden halsketting weg.
[quads id=1]
Na de daad zette hij het op een lopen. De benadeelde die op dat moment een scherp voorwerp in zijn hand had, ging de rover achterna en maakte zwaai bewegingen met het voorwerp. De rover zag kans in het gereedstaande voertuig te springen.

Het vermoeden bestaat dat de rover geraakt is, aangezien een deel van het mes is afgebroken en niet te vinden is. De kettingtrekker is nog niet aangehouden.
[quads id=1]
Een ieder die informatie beschikt over deze verdachte wordt gevraagd deze door te spelen bij de politie van Munder op de telefoonnummers 443777 / 443778, de gratis tip lijn 179 of via de Centrale Meldkamer 115.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.