Vacature Waterland resort: Hospitality manager gezocht

Marina & Resort Waterland zoekt voor haar Resort & Marina een multi-inzetbare gastheer/gastvrouw. Hiervoor moet hospitality in je bloed zitten. Je bent verantwoordelijk voor de reserveringen en bezetting op het park, eerste contactpersoon voor…
[quads id=1]
Voor meer informatie omtrent bovenstaande vacature stuurt u een email naar: [email protected]

**Wilt u ook een vacature plaatsen? Maakt u dan contact met ons via [email protected]

Bekijk onze populaire Facebook page hier: Facebook pagina

 

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
[quads id=1]