2-jarig meisje gekapt door buurman

…Rodney met wie hij vermoedelijk een oude vete heeft, trapte de deur in. De verhitte buurman maakte gelijk kapbewegingen in zijn richting. Zijn dochtertje is hierbij geraakt en liep zware verwondingen op in haar buikstreek….

De 2-jarige peuter Recelincha T. is op donderdag 24 augustus slachtoffer geworden van een kap partij te Leiding 20, in het politie ressort Santo Dorp.

De ouders deden samen met het slachtoffer het politiebureau Santo Dorp aan. Met een gapende wond in de buikstreek is zij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.
[quads id=1]
Volgens verklaring van de vader van het kind is hij gouddelver. Bij terugkeer uit het binnenland besloot hij met zijn dochtertje naar de winkel te gaan. Toen hij van de winkel kwam, werd hij plotseling door zijn buurman Rodney V. (32) achterna gezeten met een scherp voorwerp. Hij zette het op een lopen en het gelukte hem thuis aan te komen en deed de deur van zijn woning op slot.

Rodney met wie hij vermoedelijk een oude vete heeft, trapte de deur in. De verhitte buurman maakte gelijk kapbewegingen in zijn richting. Zijn dochtertje is hierbij geraakt en liep zware verwondingen op in haar buikstreek.
[quads id=1]
De verdachte is opgespoord en op zijn woonadres aangehouden. Ook het scherp voorwerp is aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de buurman achter slot en grendel geplaatst. De politie van Santo dorp zet het onderzoek in deze zaak voort.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.