Video – Steven Brunswijk zet zich in voor Jermaine die helaas nog niet genezen is

Bekijk hierboven het filmpje van ‘Braboneger’ Steven Brunswijk met de zieke Jermaine de Wind. Dankzij het filmpje en meerdere acties, shares en oproepen werd er heel veel geld opgehaald zodat Jermaine zijn behandeling kon voortzetten. Zie video:

Ook hier op Familienieuws deelden wij berichten van de doodzieke Jermaine. In ons laatste bericht konden wij iedereen vol blijdschap vertellen dat alle tumoren waren verdwenen.
[quads id=1]
Maar hoe gaat het nu met Jermaine? Helaas niet zo goed. Hij is nog steeds ziek, heel erg ziek en het lijkt erop dat hij niet meer beter gaat worden. Lijkt zeggen wij, want wij bepalen dat niet. Lees hier 1 van de laatste updates (6/8/17) geschreven door zijn geliefde op zijn Facebook page:

“Lieve Jermaine, je bent sterk, onverwoestbaar en je lacht nog steeds elke dag. Toch, afgelopen 21 juli is de nachtmerrie dan toch echt weer werkelijkheid geworden. Weer kregen we te horen dat een tumor zo groot als een pingpongbal zijn plek aan het opeisen is in jouw hoofd. Je keek me aan en zei met veel overtuiging ‘Oké, het is echt klaar nu Liset, echt klaar’. Dat weekend is als in een waas aan ons voorbij gegaan.

Veel tijd kregen we niet, want 3 dagen later kreeg je een zware epileptische aanval. Niet meer kunnen bewegen, niet meer kunnen slikken, niet meer kunnen praten. Het ging binnen een week razendsnel achteruit. Alsof je lichaam het al aan het opgeven was. Je kreeg te horen dat als het zo hard achteruit ging het nog maar een kwestie van dagen was. Dat veranderde de boel voor jou. Je wilde absoluut niet in het ziekenhuis blijven. Je dwong jezelf om te slikken en te gaan eten, je probeerde uit alle macht woorden te maken en het lukte je.

Je hebt zo’n grote levenslust. Ik ben zo ontzettend trots op jou. Sinds afgelopen maandag verblijven we in een hospice en proberen we alles op een rijtje te zetten. Vandaag ben je voor het eerst sinds weken uit bed gekomen en ben je naar buiten geweest. Wie had dat gedacht? Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor de donaties, de acties die op touw zijn gezet, de betrokkenheid, wij hebben daar geen woorden voor. Gelukkig is deze week ook zijn boek afgerond en ligt deze bij de uitgever. Daar kunnen we over een tijd van genieten.
(klik hier als u  zijn boek wil lezen/bestellen)


Na bovenstaand bericht heeft zet Steven Brunswijk zich wederom in voor zijn zieke stadsgenoot. Vooral toen de familie een tweede schok moest verwerken. Bekijk hieronder zijn video:
[quads id=1]

“Dubbele pech en iets waar we nu helemaal niet over na willen denken… Jermaine is niet verzekerd voor zijn uitvaart. Rede; Jermaine kreeg voor het eerst kanker op zijn achttiende en zie dan nog maar eens een uitvaartpolis af te sluiten, dat is een onbegonnen zaak. Op de rekening van de stichting staat niet genoeg om alles te bekostigen. Wij vinden het vreselijk om nogmaals ons handje op te moeten houden, maar een waardig afscheid verdient Jermaine zeker na alle ellende ❤️ Dankjewel Steven voor alles”

Wilt u ook een bijdrage leveren?

❤️ Rekeningnummer van Stichting Main Life is NL64ABNA0539388181 en anders via www.mainlife.nl/doneren/

Bekijk hier de video oproep:

Gerelateerde berichten:

Video: Wij kunnen 27-jarige Jermain helpen genezen!

Update: Alle 8 tumoren zijn weg bij Jermaine de wind

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.