Telesur stopt met de verkoop van de prepaid kaarten van SRD 5.

Door hoge aanmaakkosten van belkaarten is Telesur gestopt met de verkoop van de prepaid kaarten van SRD 5. De woordvoerder van het bedrijf, Jennis Asraf heeft dit bevestigd. “Het maken van de kaart kost meer dan vijf Surinaamse dollars, en doorgaan met de verkoop zou verlies voor ons zijn.”
[quads id=1]
Ze zegt dat klanten alle vrijheid hebben om via digitale opwaarderingsmogelijkheden bij de verkooppunten te kiezen voor het door hen gewenste bedrag. Omdat niet duidelijk was wat er gaande was en de belkaarten van SRD steeds moeilijker te krijgen zijn, kwam de geruchtenmachine ook in dit geval op gang en gebruikers van sociale media deden hieraan flink mee.
[quads id=1]
Het is de afgelopen maanden sinds de forse verhoging van de valutakoersen gebruik van veel bedrijven om hun tarieven enerzijds te verhogen en anderzijds bezuinigingen door te voeren om het hoofd boven water te houden. De krant verneemt van enkele winkeliers in stad en district dat de kaarten al enige tijd aan hen niet meer geleverd worden.

Ze vermoeden dat de belkaarten nog geen Amerikaanse dollar kosten en dat de klanten hierdoor als het ware verplicht worden automatisch duurdere belkaarten aan te schaffen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.