Leugenachtige buurman breekt in bij buren die in het buitenland zijn

inbraak Suriname

…verklaarde de buurman dat de goederen al in de woning waren toen hij het huis huurde. Later kwam hij met een andere verklaring, dat hij de spullen al lang geleden heeft gekocht….

De politie heeft deze week een man aangehouden voor het plegen van een inbraak in de woning van zijn buurman in het district Para. De verdachte is na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het gaat om een woning te Waterland, van wie de eigenaar in het buitenland vertoeft.
[quads id=1]
De dader nam een flatscreen televisie, een stereoset en dvd-speler weg. Een familielid van de benadeelde dat op het huis let, ontdekte de inbraak. Er werd samen met de politie een onderzoek ingesteld. Daarbij werden sporen aangetroffen die leidden naar een buurman die achter op het terrein woont. De politie verrichtte een onderzoek bij de buurman, waar het familielid de gestolen goederen herkende.

In eerste instantie verklaarde de buurman dat de goederen al in de woning waren toen hij het huis huurde. Later kwam hij met een andere verklaring, dat hij de spullen al lang geleden heeft gekocht. Toen bleek dat de serienummers van de goederen overeenkwamen met die, die de benadeelde kon overleggen, hing de buurman nog een ander verhaal op, dat hij die spullen bij een jongeman had gekocht voor SRD 250.
[quads id=1]
Op dat moment kwam die jongeman toevallig langs. Hij werd terstond ook aangehouden, maar hij ontkent iets af te weten van de diefstal of de goederen. Deze jongeman is na afstemming met het Openbaar Ministerie in vrijheid gesteld.

Alle gestolen goederen zijn teruggevonden bij de buurman.
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.