gezocht – Zwaar geschapen dakloze man

De dakloze man die al enkele dagen de openbare orde in de binnenstad verstoort en mensen in zijn greep heeft door (half) naakt rond te lopen met een gigantisch geslachtsdeel, wordt opgespoord door de politie. De waarnemend regiocommandant van Paramaribo, Prem Jethoe, heeft de surveillancedienst de opdracht gegeven naar hem uit te kijken.
[quads id=1]
De man trekt de aandacht van vele voorbijgangers door zijn kolossale jongeheer die vaak uit zijn ondergoed hangt. Naomi van de Lisle, locatiemanager van Bureau Dak- en Thuislozen (BDT) aan de Wicherstraat, zegt dat de organisatie de zwerver kent. Hij loopt er zo nu en dan langs voor een bad, kleding, brood en thee. Een maand terug is hij daar voor het laatst geweest.

“Hij is agressief en komt niet vrijwillig mee. De politie zou hem kunnen aanhouden. Wij halen zwervers niet eigendunkelijk van de straat.” Van de Lisle uit zegt verder dat hij alle aandacht trekt met zijn enorme geslachtsdeel. Al sinds BDT hem kent torst hij dit enorme gewicht vlees met zich mee. “De politie moet ingrijpen want hij verstoort het stadsbeeld. Hij moet bij het Psychiatrisch Centrum Suriname worden ondergebracht.”
[quads id=1]

Agressief
Van de Lisle legt uit dat de man na een bad genomen en schone kleding gehad te hebben binnen de kortste keren weer uit de kleren gaat. Voorbijgangers hebben het tot een gewoonte gemaakt om deze geestgestoorde met hun mobieltje te filmen. Volgens de locatiemanager maakt dit de zwerver agressief. Zij stelt voorop dat BDT geen opvang biedt aan zwervers, maar hen slechts een maaltijd en schone kleding geeft.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.