90ste verjaardag mevr. Dhanrawatie Baldew – Gopalrai

...Zoals men in het leven droevige en gelukkige momenten kent, kwamen er ook droevige momenten in het leven van Mevr. Dhanrawatie Baldew. Enkele zijn: – het overlijden van haar echtgenoot – het overlijden van haar oudste zoon- het overlijden van een schoondochter en twee schoonzonen….

Donderdag 24 augustus 2017 was het 90 jaar geleden dat Mevr. Dhanrawatie Baldew – Gopalrai, thans wonende aan de Catharina Sophia straat is geboren te Huwelijkszorg in het district Saramacca. In het bijzijn van Districtscommissaris Laksmienarain Doebay, familie en vrienden is deze bijzondere dag middels hawan yadya gevierd.
[quads id=1]
Vermeldenswaard is dat zij komt uit een gezin van 6 broers en 2 zussen, waarvan 2 broers en 1 zusje nog in leven zijn. Op 16 maart 1943 is ze getrouwd met de heer Baldew, uit dit huwelijk zijn 12 kinderen geboren, te weten 7 zonen en 5 dochters. Het gezin is thans uitgebreid met 32 kleinkinderen en 42 achterkleinkinderen. De familie telt nu in totaal 120 gezinsleden.

Zoals men in het leven droevige en gelukkige momenten kent, kwamen er ook droevige momenten in het leven van Mevr. Dhanrawatie Baldew. Enkele zijn:
– het overlijden van haar echtgenoot in 1982 op 60 jarige leeftijd
– het overlijden van haar oudste zoon in 1991 op 46 jarige leeftijd
– het overlijden van een schoondochter en twee schoonzonen.
[quads id=1]
Wij van FamilieNieuws willen mevrouw Dhanrawatie Baldew – Gopalrai bij deze van harte feliciteren. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?
Bron: Bic Saramacca
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.