Video – Amerikaanse Mavis wint de loterij hoofdprijs van 758 miljoen dollar

…De vrouw is medisch medewerker en heeft haar baas laten weten dat ze stopt met werken na 32 jaar trouwe dienst….

De 53-jarige Mavis L. Wanczyk uit de Amerikaanse staat Massachusetts heeft 758 miljoen dollar gewonnen. Sinds 10 juni was de hoofdprijs van de Powerball, een van de populairste loterijen in de Verenigde Staten, niet meer uitgekeerd.
[quads id=1]
Donderdag werd bekendgemaakt dat de vrouw uit Chicopee, moeder van twee kinderen, had gewonnen. „Ik had een fantasie die is uitgekomen”, liet ze weten. De vrouw is medisch medewerker en heeft haar baas laten weten dat ze stopt met werken na 32 jaar trouwe dienst.

Om de loterij te winnen, moet je vijf cijfers en een bonuscijfer aangeven. Dat gebeurde woensdagavond succesvol. Het lot kostte nog geen twee dollar.

De winnaar kan ervoor kiezen om het bedrag in één keer te laten uitkeren maar dan krijgt hij net geen 450 miljoen dollar. Ook kan hij het bedrag in jaarlijkse termijnen laten uitbetalen, tot hij sterft.
[quads id=1]
Niet de grootste jackpot
Het is de op een na grootste prijs uit de geschiedenis van de Powerball. In januari 2016 werd 1,6 miljard dollar uitgekeerd. Deze prijs werd verdeeld over drie winnaars.

Als er niemand had gewonnen, was de jackpot opgelopen tot meer dan een miljard euro.

Op de video hieronder kunt u zien hoe Mavis haar geld in ontvangst neemt:

Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.