Video – 9 tips om je bilspieren strakker te maken

Super dunne lichamen zijn niet meer zo modern. Vrouwen willen sterke, gevormde en vrouwelijke lichamen met rondingen en perfecte billen. Vandaag delen we 9 slimme tips die je kan gebruiken om een goed gevormde, goed uitziende bilpartij te krijgen.
[quads id=1]
1. Neem je tijd en stel een doel
De eerste stap om je doel te bereiken, is altijd op zoek te gaan naar de motivatie. Wanneer je een gebied van je lichaam wilt verbeteren, zie je resultaten wanneer je bezig bent en dit zal je helpen om door te gaan.

Het kan helpen om je billen en heupen op te meten voor je van start gaat. Ook kan je voor-foto’s maken vanuit verschillende hoeken. Op deze manier kan je het resultaat meten na bijvoorbeeld zes maanden.

2. Wat is je lichaamstype?
Sommige mensen zijn genetisch gezegend met natuurlijk goed uitziende bilspieren. Wanneer zij deze ook nog gaan trainen, zullen ze erg snel resultaten zien.

Voor degenen onder ons zonder dit geluk, is er hoop. Je kan altijd strakke en mooi gevormde billen krijgen met wat werk. Als je het advies in dit artikel volgt, ontdek je wellicht dat het niet alleen maar om genen gaat. Spierspanningen, hormoonproblemen en dieet spelen hier ook een rol in.

3. Verschillende oefeningen voor je billen en je heupen
Er zijn veel verschillende soorten oefeningen voor je bilspieren. Maar om het op de slimme manier te doen, moet je de volgende tips in gedachten houden:

De meeste bil-oefeningen zijn voor het strak maken van de billen, maar om het formaat van je billen te vergroten, moet je meer gewicht gebruiken.
Voeg altijd voorzichtig gewicht toe om blessures te voorkomen.
Spieren moeten rusten om te kunnen groeien. Drie sessies per week is genoeg.
Doe verschillende oefeningen om elke spier in werking te zetten.
Drink water terwijl je sport.
Ook is het belangrijk om goed te ademen: inademen tijden de rust en uitademen tijdens de beweging.

4. Eiwitrijke voeding
Als je graag spieren wilt opbouwen, moet je genoeg kwalitatief goede eiwitten per dag eten. Toch hoef je niet te veel vlees te eten. Je hebt ook de keuze uit vis, eieren of eiwitten uit groenten. Ook kan je verschillende veganistische eiwitpoeders vinden, van erwten, hemp, havermout, rijst etc.
[quads id=1]
5. Voeding die rijk is aan gezonde vetten
Vet is ook essentieel om je bilspieren te vergroten. Je hoeft je geen zorgen te maken over je gewicht, zolang je kiest voor gezonde vetten.

We zullen hier een aantal goede vetten met je delen:

Extra vergine olijfolie
Extra vergine kokosolie
Avocado’s
Noten, vooral macadamianoten
Zaden
Eidooiers
Ghee of boter

6. Stretchen
Voor en na elke work-outsessie moet je je spieren op de juiste manier opwarmen of stretchen. Hiermee voorkom je niet alleen blessures, maar help je ook het volume van je bilspieren te vergroten.

7. Effectieve supplementen
Bepaalde supplementen kunnen je helpen om meer volume te ontwikkelen:

Creatine
Spirulina
Kokosolie
Diindolylmethaan (DIM)
Magnesium

8. Let op je postuur
Sommige mensen met een platter achterwerk moeten erop letten dat deze spieren extra gespannen zijn. Let er ook op dat je altijd een goede houding hebt wanneer je staat en zit.

9. Specifieke crèmes
Als laatste zijn er nog bepaalde crèmes te vinden die kunnen helpen om de bilspieren groter te maken. Echter is het wel belangrijk om kwalitatief goede crèmes te kiezen die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten zoals fyto-oestrogenen en plantaardige oliën. Een crème kan alleen effectief zijn als je het ten minste eens per dag aan brengt.

Bekijk hier een video met oefeningen speciaal voor de billen:

Volg deze tips en je zal een geweldig achterwerk krijgen in een paar maanden tijd!

Deel het ook met je vrienden!
[quads id=1]
Bron: gezonderleven.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.