Slaande ruzie tussen politie man en vrouwelijke korporaal

politie Suriname

...waarna de politieman zijn vriendin een ferme klap toebracht. Op haar beurt heeft de vriendin haar dienstvuistvuurwapen tevoorschijn gehaald en heeft daarmee haar vriend…

Politieman en korporaal ontwapend. De politie van Uitvlugt en de MP recherche hebben woensdag een man/vrouw kwestie gehad in het verzorgingsgebied van politie Uitvlugt. Uit het onderzoek blijkt dat de man een politieman is en zijn vriendin in dienst is van het Nationaal leger.
[quads id=1]
De man is thuis bij de vriendin langs geweest. Op een gegeven moment ontstond er een woordenwisseling tussen dit koppel waarna de politieman zijn vriendin een ferme klap toebracht. Op haar beurt heeft de vriendin haar dienstvuistvuurwapen tevoorschijn gehaald en heeft daarmee haar vriend een slag toegebracht in zijn gelaat.

De politie heeft in het belang van het onderzoek het dienstvuistvuurwapen van de politieagent in beslag genomen en de MP recherche heeft het wapen van de korporaal ook in bewaring genomen. Na verhoor zijn partijen heengezonden.
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.