Het zit de SLM even niet mee op dit moment

slm Suriname

…Door het uitvallen van bemanningsleden van het bedrijf wegens ziekte en persoonlijke omstandigheden zijn twee vluchten van het bedrijf de afgelopen twee dagen geannuleerd….

Het is de SLM toch niet gelukt om een geschikt vliegtuig te vinden om gestrande passagiers woensdag te vervoeren naar Curaçao en Trinidad en Tobago. Door het uitvallen van bemanningsleden van het bedrijf wegens ziekte en persoonlijke omstandigheden zijn twee vluchten van het bedrijf de afgelopen twee dagen geannuleerd.
[quads id=1]
“Wij proberen een grote machine te vinden om beide vluchten in één keer uit te voeren”, zei directeur Robbi Lachmising woensdagmiddag. “Maar wij kunnen nergens een geschikte machine vinden. Het zit ons momenteel even niet mee”, voegde hij eraan toe over de pogingen om de vele passagiers, van wie sommige al twee dagen wachten, alsnog woensdagavond te vervoeren.

Indien het toch niet is gelukt woensdagavond, zal een oplossing niet lang meer op zich laten wachten, omdat donderdag beide vliegtuigen van de SLM terugverwacht worden van een grote onderhoudsbeurt in respectievelijk de Verenigde Staten en Europa. “Wij zullen de passagiers zelf kunnen vervoeren als onze machines binnen zijn”, legt Lachmising uit.
[quads id=1]
“Dit is de vakantieperiode. Mensen hebben hun plannen en willen eruit. Elke dag die ze verliezen brengt extra kosten met zich mee zoals boetes voor reserveringen”, zegt Riaz Mohammedyoesoef, voorzitter van de Associatie van Reisagenten, over de situatie. “De SLM is over het algemeen wel stipt met vluchten en heeft genoeg kader dat zaken goed voorbereidt.

Maar als vertragingen vaker en langer duren moeten er vragen worden gesteld over hoe dit voorkomen had kunnen worden.” De situatie laat volgens hem ook zien dat er effectiever en sneller gecommuniceerd moet worden met de reisagenten en passagiers door de maatschappij (en) over vertragingen en de oorzaak.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.