51-jarige Franklin Hendriks overleden tijdens het werk

omgevallen boom Suriname

…Het houtblok kwam tegen een boom aan, waardoor een losgeraakte tak die tussen de andere bomen hing, naar beneden viel. Deze trof Franklin, die met twee andere arbeiders in de directe omgeving stond, tegen het hoofd….

De politie van het ressort Zanderij kreeg op vrijdag 18 augustus in de middaguren de melding van een bedrijfsongeval in het Goliathgebied dat een manspersoon door een vallende tak is geraakt en ter plaatse is overleden.
[quads id=1]
Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van het 51-jarige slachtoffer Franklin Hendriks aan.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat arbeiders bezig waren hout te hakken. Middels met een bulldozer transporteerde men op 18 augustus een houtblok over een aangelegde sleepweg. Het houtblok kwam tegen een boom aan, waardoor een losgeraakte tak die tussen de andere bomen hing, naar beneden viel. Deze trof Franklin, die met twee andere arbeiders in de directe omgeving stond, tegen het hoofd. Hij overleed ter plaatse.
[quads id=1]
Het lijk is ter obductie in beslag genomen na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie.

De arbeider Franklin was al drie 3 maanden in dienst van een bedrijf en is niet verzekerd.

De dienst arbeidsinspectie heeft inmiddels contact opgenomen met de politie en informatie van de zaak opgenomen.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/08/22/man-overleden-omgevallen-boom/

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.