51-jarige bromfietser Ramon Linga overleden in het verkeer

…De bromfietser was vrijwel op slag dood. Het rijbewijs van de 32-jarige vrachtwagen bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd….

Bij een aanrijding aan de Afobakkaweg tussen een vrachtwagen en een bromfiets op woensdag 23 augustus overleed de 51-jarige bromfietser Ramon Linga.
[quads id=1]
De politie van het ressort Paranam speelde in op de melding van de aanrijding. Bij aankomst op de plek is gebleken dat beide bestuurders in tegenovergestelde richting reden over voornoemde weg. Ramon kwam vanuit Paramaribo richting Brokopondo. Ter hoogte van mast no. 17 kwam hij door tot nog toe onbekende redenen op de rijhelft van de vrachtwagen terecht die vol beladen was met houtblokken met als gevolg de aanrijding.

De bromfietser was vrijwel op slag dood. Het rijbewijs van de 32-jarige vrachtwagen bestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd.

Met het overlijden van Ramon stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 47. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
De politie van Paranam is belast met deze zaak.
Bron: KPS
Gerelateerde verhalen:

Bromfietser dodelijk aangereden op de Afobakaweg

 

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.