Wederom gevangene ontsnapt. De teller staat op 3.

verdachte moord FamilieNieuws Suriname Nederland

…in de bezoekersruimte geplaatst zonder handboeien. Hij maakte er gretig gebruik van. Hij verliet onopgemerkt de plaats. Hij is kennelijk op een onbewaakt moment uit de ruimte gelopen en de trap opgegaan naar de bovenverdieping….

Momenteel worden drie arrestanten, die op de een of andere wijze na hun inverzekeringstelling zijn ontvlucht, nog steeds opgespoord. Het laatste geval heeft zich onlangs, en wel op zondag 20 augustus, voorgedaan. De politie van Lelydorp had kort voor de ontvluchting van de 21-jarige verdachte, hem in verzekering gesteld wegens mishandeling van een familielid.
[quads id=1]
De verdachte was reeds voorgeleid bij de hulpofficier en was in de bezoekersruimte geplaatst zonder handboeien. Hij maakte er gretig gebruik van. Hij verliet onopgemerkt de plaats. Hij is kennelijk op een onbewaakt moment uit de ruimte gelopen en de trap opgegaan naar de bovenverdieping.

In een van de bovenruimten maakte hij het raam open en is hij via een boom, die vlak naast het bureau staat, naar beneden gezakt en heeft hij zich daarna uit de voeten gemaakt. Tot nog toe is deze arrestant niet aangehouden.
Daarnaast worden Marchiane Pereira en Gerel Palm ook opgespoord.
[quads id=1]
Pereira is op zondag 6 augustus ontsnapt uit het cellenhuis van politiepost Houttuin. Deze arrestant was aangehouden en in verzekering gesteld wegens diefstal middels geweldpleging in het binnenland. De 34-jarige vuurwapengevaarlijke verdachte Palm heeft zich nu al meer dan vijf maanden buiten de armen van de politie weten te houden. Hij is tot nu toe niet aangehouden. Deze arrestant is op zondag 12 maart ontvlucht vanuit de Penitentiaire Inrichting Duisburglaan (PID). Volgens de laatste berichten zou hij in Nederland gesignaleerd zijn. De politie is nog steeds bezig met de zoekactie van dit trio.
Gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2017/06/14/video-opsporing-34-jarige-gerel-lusiano-palm/

 

https://www.familienieuws.com/2017/08/11/opsporing-sales-pereira/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.