Video – Tuur: ,,Echte boksers vinden dit gevecht een lachertje.”

Regilio Tuur: Geef me zes maanden en ook ik versla McGregor. Oud-bokser Regilio Tuur heeft bepaald geen hoge pet op van Conor McGregor, die het in de nacht van zaterdag op zondag bij zijn professionele boksdebuut opneemt tegen de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather.
[quads id=1]
Tuur, inmiddels zelf 50 jaar oud, ziet zichzelf ook wel winnen van de Ierse kooivechter. ,,Geef me zes maanden in de ring en hij houdt het nog geen vijf ronden met me uit.”

De Rotterdamse oud-bokser, die inmiddels al jaren in New York woont, denkt dat McGregor niets te zoeken heeft in de ring met Mayweather. ,,Hij kan nog niet winnen van een middelmatige bokser, zal een top amateur niet kunnen verslaan”, zegt hij. ,,Echte boksers vinden dit gevecht een lachertje.”

McGregor is wereldkampioen lichtgewicht in de UFC en nog altijd pas 29 jaar oud, tegenover de 40-jarige Mayweather die al twee jaar met bokspensioen is. Tuur denkt dat dat weinig uitmaakt omdat ‘McGregor nog altijd een stuk minder is’. ,,Oké, Floyd is oud geworden en heeft broze handen. Vijf jaar geleden was het in drie ronden voorbij geweest, nu verwacht ik dat Mayweather op punten wint, of anders door een opeenstapeling van rake klappen.”

Bekijk hieronder de video met fantastische gevechten van Tuur:
[quads id=1]

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.