Verdachten betalen SRD 56.250 voor illegale zand opgravingen

…Het Openbaar Ministerie legde een geldboete op van SRD 56.250. Nadat de verdachten dit geldbedrag hadden betaald, werden zij vrijgelaten. …

De politie van Zanderij heeft afgelopen weekend twee verdachten in vrijheid gesteld, die zich schuldig hebben gemaakt aan overtreding van de Wet Economische Delicten. De verdachten hebben illegale zandopgravingen gedaan op weg naar West Suriname ter hoogte van de Derde Brug.
[quads id=1]
In verband met het onderzoek heeft de sterke arm de opdrachtgever en de operator aangehouden en in verzekering gesteld. Daarbij is ook een graafmachine in beslag genomen. Deze zaak is buiten proces afgehandeld, omdat het een economisch delict betreft.

Het Openbaar Ministerie legde een geldboete op van SRD 56.250. Nadat de verdachten dit geldbedrag hadden betaald, werden zij vrijgelaten. De graafmachine is nog in beslag genomen. Het onderzoek duurt voort.
Geschreven door Saskia Bandhan
[quads id=1]

Voorbeeldfoto –
zandafgravingen-braamspunt foto De West

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.