Oproep: Ik zoek dringend hulp om mijn zoon weer bij mij te krijgen!

Dag FamilieNieuws, ik ben een radeloze vader. Ik ben Radjen, ik ben op zoek naar hulp en advies. Ik wil met alle respect vragen of iemand een oplossing heeft voor mijn probleem.

Bij ons allebei
[quads id=1]
Ik ben een heer van 32 jaar en ik ben gescheiden van mijn vrouw. Ik heb een zoontje van 4 jaartjes jong. Na de scheiding woonde hij bij ons allebei. Dus bij mijn ex en bij mij.

Afgelopen maand mei is hij door mijn ex schoonmoeder opgehaald voor 2 dagen. Hij zou 2 dagen daar blijven maar tot de dag van vandaag heb ik niets meer van hem gehoord en weet ik niets van hem. Ik ben naar BUFAZ geweest en naar rechtszorg.

Kan ik nooit bereiken

Ik ben nu verwezen naar een advocaat van de staat. Maar die advocaat kan ik nooit bereiken. Ik heb via verschillende media om hulp gevraagd ik heb niets niets vernomen dus ook via FamilieNieuws probeer ik het nu. Ik ben radeloos. Er moet snel een oplossing komen.

Mijn ex-schoonvader is commissaris van politie. Ik heb het idee dat door hem mijn zaken stagneren. Mensen haken af als ze horen wie hij is.  Want overal hoor ik: Je ex-schoonvader is commissaris van politie dus we kunnen geen stappen tegen hem nemen.
[quads id=1]
Welke stappen?

Ik heb de vraag: Hoe kan ik mijn zoon weer bij mij krijgen en welke stappen kan ik nemen?  Ik hoop echt dat ik advies kan krijgen. Desnoods namen van mensen die ik kan bellen. Mensen die mij verder kunnen helpen.

Bellen en appen

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met FN. Zij hebben al mijn gegevens. Inclusief een telefoonnummer waarop u mij kunt bellen en appen. U kunt ook een bericht achterlaten hier op Facebook of op de website. Hopelijk weet ik dan snel waar mijn zoontje is. Alvast bedankt voor jullie begrip. Radjen

Gerelateerde verhalen:
[quads id=1]

Anoniem: Ik wil er zijn voor mijn kind, maar die moeder maakt het onmogelijk

Video- Ik wil mijn baby terug!! Anoniem

 

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.