Jongemannen betasten vrouw onder water op recreatieoord

De politie van Zanderij heeft maandag twee verdachten in verzekering gesteld ter zake mishandeling. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de 16-jarige Rohit N. en Deepak M. (19) bezig waren te zwemmen.
[quads id=1]
Op een gegeven moment moeten beide jongens een vrouw onder water hebben betast. Het slachtoffer schrok en begon te gillen. Haar vriend die op dat moment ook in het water was, vroeg zijn vriendin wat er aan de hand was. Zij vertelde dat de jongens haar hadden betast.

De vriend ging rekenschap vragen aan de jongens. Er ontstond een woordenwisseling welke uitmondde in een vechtpartij. De jongens hebben de vriend van de dame aangevallen en hem daarbij mishandeld. De sterke arm die hierover de melding kreeg, heeft de jongens overgebracht naar het bureau.
[quads id=1]
De 19-jarige werd aangehouden en in verzekering gesteld. De 16-jarige die ook had meegedaan, werd ook in verzekering gesteld maar hij werd vanwege zijn jonge leeftijd overgedragen aan Jeugdzaken.
Geschreven door Saskia Bandhan

Voorbeeldfoto

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.