Dochter minister Miranda noemt scheidsrechter homo

…De voetballende dochter van minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) is voor 5 wedstrijden onvoorwaardelijk geschorst door het Tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). …

Matchcommissioner Audrey Pengel legt het Tuchtcollege uit wat zich heeft afgespeeld op die dag. Uiterst links staande Stephany Miranda, die erg verbaasd naar de uitleg van Pengel kijkt op onderstaande foto.
[quads id=1]
De voetballende dochter van minister Jerry Miranda van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) is voor 5 wedstrijden onvoorwaardelijk geschorst door het Tuchtcollege van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Stephany Miranda, die uitkomt voor Ascona in de senioren vrouwenvoetbalcompetitie, heeft na 47 minuten voetballen zich niet goed gedragen tegenover scheidsrechter Leming.
[quads id=1]
Nadat ze een gele kaart had gekregen voor het hard laten stuiten van de bal voor de arbiter na het begaan van een overtreding, ging ze verhaal zoeken bij de arbiter. “Je loerde me al lang, joe k…. b…..” Hierna kreeg ze meteen de rode kaart van de arbiter. Ascona die toen met 1-0 leidde, won de wedstrijd tegen AC Oema Soso uiteindelijk met 2-.

(foto: Regilio Derby)
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.