Broers mishandelen man na woordenwisseling

politie Suriname

…slagen toe met een ijzeren pijp en de ander met de vuisten. Het slachtoffer raakte zodanig gewond, dat het vermoeden bestaat dat hij een neusbeen fractuur opliep….

Twee broers hebben in het politieverzorgingsgebied Santodorp een man geslagen. De politie van Santodorp wist hen op te sporen en aan te houden. Beide broers zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het slachtoffer liep zwaar lichamelijk letsel op en moest medisch worden behandeld.
[quads id=1]
Het begon toen een zwager van de twee broers een woordenwisseling kreeg met de aangever. Hij vond de uitlatingen die de aangever deed niet leuk en ging naderhand naar de woning van de man om bij diens moeder beklag te doen. Toen hij daar aankwam, was de moeder niet thuis, maar de aangever wel.

De zwager kreeg ruzie met hem en ze raakten in gevecht met elkaar. Nadat ze gevochten hadden, ging de zwager weg. Kort daarna gingen de twee schoonbroers van de zwager naar de woning van de aangever. Zij richtten vernielingen aan in het pand en sloegen de aangever.
[quads id=1]
Een van hen bracht de man slagen toe met een ijzeren pijp en de ander met de vuisten. Het slachtoffer raakte zodanig gewond, dat het vermoeden bestaat dat hij een neusbeen fractuur opliep. Hij wordt nog medisch behandeld. De schade aan de woning is beperkt gebleven. Het slachtoffer stapte naar de politie en deed aangifte, waarna beide broers werden opgepakt

Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.