86-jarige man overvallen terwijl hij thuis in de hangmat lag

hangmat Amsterdam

Een 86-jarige man is zaterdagavond in zijn woning in Paramaribo overvallen en beroofd. De overval vond rond 23.00 uur plaats. Het slachtoffer lag in een hangmat in de keuken toen hij door een man werd vastgegrepen.
[quads id=1]
De rover vroeg hem naar geld, waarna de bejaarde hem wees waar hij zijn geld bewaarde. Hij wees naar een broek die hij aan een spijker tegen de wand hing. Bij een worsteling met de dader kreeg hij een slag vermoedelijk met een hard voorwerp ter hoogte van zijn slaap.


Voorbeeldfoto

Bij onderzoek bleek dat de crimineel enkele shutters aan de voorzijde had weggehaald om het pand binnen te dringen. Het is niet bekend hoe hij de plaats verliet. Hij maakte SRD 500 van de bejaarde buit. Het slachtoffer had onderhuidse bloedingen aan zijn armen en een schram ter hoogte van zijn slaap. De politie werd ingeschakeld.
[quads id=1]
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.