Mishandelende piloot buiten functie gesteld

piloot slm FamilieNieuws Suriname mishandeling

Advocaat Raoul Lobo en zijn cliënt, Boeing piloot Cornelis A. maken zich zorgen over zijn toekomst. A. zit al twee weken in voorarrest voor mishandeling van zijn zoon en is door SLM, zijn werkgever, buiten functie gesteld. Het gevaar bestaat dat de voorgeschreven vlieguren in gedrang komen en dat hij zijn vliegbrevet kwijtraakt.
[quads id=1]
De advocaat bereidt daarom een verzoek voor aan de rechter-commissaris om Cornelis A. in vrijheid te stellen.Vorige week nog heeft de rechter-commissaris de inverzekeringstelling van de verdachte verlengd met dertig dagen. SLM-directeur Robbi Lachmising wil niet in de publiciteit treden om de autoriteiten niet voor de voeten te lopen tijdens het onderzoek. Hij wacht officiële mededelingen af.

Lobo zegt dat de fout die Cornelis A. heeft begaan, mishandelen van zijn zoon, geen invloed heeft op het uitoefenen van zijn werk. De raadsman zegt dat de man in vrijheid gesteld moet worden, waardoor hij zijn werkzaamheden kan hervatten. De piloot werd aangehouden omdat hij zijn dertienjarige zoon mishandeld heeft met als gevolg een armfractuur.
[quads id=1]
Hij zou ook losse handjes hebben gehad naar zijn andere kinderen en vrouw toe. Volgens de verklaring van Cornelis A. heeft hij de zoon slechts ter verantwoording geroepen, omdat die zijn kamerdeur niet op slot had gedaan. Dit moest volgens de vader om veiligheidsredenen vooral als hij voor zijn werk in het buitenland vertoeft.
Er is namelijk vaker ingebroken bij de familie. De vader wil dat zijn kinderen hun kamerdeur op slot doen bij het slapengaan.
Eerdere berichten:

Vader trapt 13-jarige zoon flauw

 

Piloot vandaag voor de rechter wegen mishandeling van zijn zoon

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.