Video – ‘Braboneger’ krijgt eigen televisieprogramma in Nederland

braboneger brunswijk

Steven Brunswijk, beter bekend als de Braboneger, krijgt zijn eigen televisieprogramma. In de Braboneger Basht! geeft hij zijn ongezouten mening over de nieuwste trends, vlogs en andere opvallende zaken.
“Ik bash eigenlijk iedereen. Of ze nou Marokkaan zijn, Turk, Surinamer, Hollander, Antilliaan of een BN-er. Dan is iedereen in principe gelijk”, aldus Brunswijk. Dat ‘bashen’ wil hij wel met humor proberen te doen. “Ik wil mensen laten lachen, maar ze ook een beetje aan het denken zetten.”
[quads id=1]
Twee vrienden staan klaar om Brunswijk te helpen met zijn programma, omdat ze weinig vertrouwen hebben in zijn organisatietalent. “Die gaat er natuurlijk weer echt op zijn Surinaams in, halfbakken voorbereiding en dan staat hij daar en weet hij halverwege niet meer wat hij moet doen.”

Brunswijk werd bekend met zijn Dumpert-filmpje Gewoon Betalen, (zie video beneden) dat meer dan 400.000 keer werd bekeken. Daarnaast is hij elke dinsdag en vrijdag om 16.00 uur al te zien op het YouTube-kanaal van NPO 3. Met Braboneger Basht! keert de komiek terug op de buis, na zijn televisiedebuut De Braboneger verkaast?!.
[quads id=1]
Bekijk hier het filmpje waar hij zo ‘populair’ mee is geworden:

Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.