Video – Madonna en haar 6 kinderen

Voor de eerste keer heeft Madonna een familieportret gedeeld met daarop alle zes van haar kinderen! De zangeres en de trotse moeder vierde haar 59ste verjaardag met een zigeunerfeest in Lecce, Italië, op donderdag, en werd overspoeld door de liefde van zonen Rocco, 17 en David, 11, evenals dochters Lourdes, 20, Mercy James, 11, en 4½-jarige tweeling Estere en Stella.
[quads id=1]
Het verjaardagsmeisje (en Material Girl) droeg een korset kostuum, terwijl haar meisjes Dolce en Gabbana hortensia-print-ensembles aan hadden.

Madonna heeft in februari de tweeling uit Malawi aangenomen, die ze in een Instagrampost heeft aangekondigd. Zij heeft eerder een foto van haar kinderen in juni op Vaderdag gedeeld, maar had de tweeling ge-photoshopped .

Madonna heeft David en Mercy James ook van het Afrikaanse land aangenomen. In juli opende ze het allereerste kindergeneeskunde en intensive-care centrum in Malawi, dat zij de Mercy James Institute for Pediatric Surgery and Intensive Care heft genoemd.
[quads id=1]
Het was een twee nachten evenement om Madge’s verjaardag te markeren. Longtime vrienden en mode beïnvloeders Mert Alas en Riccardo Tisci documenteerden de festiviteiten op sociale media met de comment: “Night of the Gypsies … geweldige nacht gisteravond.”

Vorig jaar vierde Madonna haar 58ste verjaardag met een feest in Havana, Cuba, met zoon Rocco, na een voogdijconflict met zijn vader Guy Ritchie.
Bekijk hier de video erover:

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.