Video – 7-jarige Julian overleden na aanslag in Barcelona

…„Wij zijn gezegend dat we hem in ons leven hebben mogen hebben en zullen zijn glimlach altijd herinneren”, heeft zijn familie laten weten aan Sky News….

De 7-jarige Brits-Australische jongen Julian Cadman heeft de terreuraanslag in Barcelona donderdag niet overleefd. Dat melden verschillende Britse media, die hebben gesproken met Catalaanse autoriteiten. Er zou tot zondagochtend zijn gewacht met de identificatie van Julian tot zijn vader in Barcelona was.
[quads id=1]
„Wij zijn gezegend dat we hem in ons leven hebben mogen hebben en zullen zijn glimlach altijd herinneren”, heeft zijn familie laten weten aan Sky News.

De afgelopen dagen is er veel verwarring geweest over het 7-jarige jongetje. De berichten over de vermissing gingen de hele wereld over. Bekijk 1 van de videos:

[quads id=1]
De bloemenzee op de Ramblas wordt steeds groter en is onder meer aangevuld met knuffels, kaarsen en speelgoed. Verschillende mensen, onder wie personeel van de hulpdiensten, komen naar de bloemenzee om een laatste eer te betuigen. Zondagavond is er ook een minuut stilte bij de wedstrijd van Barcelona tegen Real Betis.
Bron: Telefgraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.