Video – OM Aruba: Natalee Holloway is niet gevonden

Het openbaar Ministerie op Aruba stelt dat er geen menselijke resten zijn gevonden in een park op Aruba, zoals de vader van de al twaalf jaar vermiste Natalee Holloway beweert. Dave Holloway en een privédetective zouden de botresten hebben gevonden nadat iemand hem had getipt die zei zelf betrokken te zijn geweest bij het wegmaken van Natalees lichaam.
[quads id=1]
Dat Dave Holloway nu zegt dat er nieuwe menselijke resten zijn gevonden, is voor het Openbaar Ministerie een verrassing. Eerder dit jaar is er op de aangegeven plek gezocht, maar is er niets gevonden, aldus het Openbaar Ministerie. Natalee verdween 12 jaar geleden op het eiland.
[quads id=1]
Als hoofdverdachte kwam Joran van der Sloot in beeld, maar bij gebrek aan bewijs ging hij vrijuit. Van der Sloot zit momenteel een celstraf van 28 jaar uit in Peru voor de moord op de 21-jarige Stephany Flores.

Joran vertelt hieronder zijn eigen verhaal over het gebeuren:

Bron: http://paradisefmcuracao.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.