Video – Surinamers: Kennen jullie celebrity Monique mannen?

Monique Mannen is zeer succesvol in het Buitenland! De Nederlandse, maar met echte SRANANG roots was  pas 15 toen zij als danseres naar New York vertrok om carrière te maken. En, dat lukte de toen piepjonge Nederlandse! Monique danste in clips van Prince, Tina Turner en Sting en speelde daarnaast in tal van Hollywoodfilms, waaronder in Coming to America met niemand minder dan Eddy Murphy…
[quads id=1]
Bekijk hieronder de video gemaakt door RTL Boulevard:

[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.