Video – 13-jarige jongen door ‘AH personeel’ op beestachtige manier behandeld

Dit is een zwaar racistisch aanval op onze jongeren. De jongeman die tegen de grond wordt gewerkt is pas 13 jaar een briljante leerling doet geen vlieg kwaad een super vriendelijk kind dit doet pijn…

Onderstaand bericht kregen wij binnen. Heeft de portier goed gehandeld of kan dit echt niet en moeten de ouders en/of verzorgers van de jonger er werk van maken?
[quads id=1]

“Zie hier weer een zielige vertoning van een portier van AH die zich gerechtsmatig voelt om een 13 jarige jongen tegen de grond te werken. Ze hadden veel te veel plezier het is vakantie lekker met vrienden naar het winkelcentrum in Amstelveen. Die portier had er moeite mee dat donkere jongens plezier hadden ze stelen niet en vallen niemand lastig ze spraken wat harder leve de lol maar dat stoorde deze zwaar gestoorde man en vond het nodig om ze lastig te vallen. Dit is een zwaar racistisch aanval op onze jongeren. De jongeman die tegen de grond wordt gewerkt is pas 13 jaar een briljante leerling doet geen vlieg kwaad een super vriendelijk kind dit doet pijn en ongelooflijk dat er zulke beesten rondlopen om onze kinderen te beschadigen er staan groepen witte jongeren daar die rottigheid uithalen maar wordt niet tegen opgetreden maar een groep donkere jongeren wordt meteen lastig gevallen en opgejaagd. Wat een held een kind van 13 klootzak racistische randdebiel POTEN AF VAN ONZE KINDEREN”

Bekijk hier de video:
[quads id=1]

Bron: Binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.