Juf Fariel Salarbaks zorgt voor 100% overgang in haar klas

Ik zal jullie heel erg veel missen😔 maar ik vergeet jullie NOOIT💞 Jullie zijn mijn eerste groep geweest en ik ben jullie allemaal ook dankbaar, want we hebben van elkaar mogen leren🌹Ik zal bidden voor jullie allemaal dat jullie wat worden in de maatschappij toeties🙏🏻Dank zij de Almachtige en jullie heb ik ook nog 100% overgang!!!
[quads id=1]
Keep it up guys👍🏻 I love u all forever❤️💋

We hebben een heleboel kinderen in het zonnetje gezet de afgelopen dagen. Maar uiteraard zouden ze nooit zo veer zijn gekomen zonder een goede leerkracht. Vandaag zetten we juf Salarbaks in het zonnetje. Wij feliciteren haar met het feit dat al haar leerlingen over zijn.  Helpen jullie ons mee met de felicitaties.

Bekijk hier de mooie foto’s van haar en de leerlingen:
[quads id=1]

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.