Het gat op de kruising Frederik Derbystraat en Gemenelandsweg is dicht

…het gevaar, een stok aangekleed als een pop in een gat. Op sociale media was er een felle discussie ontstaan over het zogenaamde ‘spookpoppetje’ dat vrijdag verwijderd is…

De wegverzakking die leidde tot een groot gat in het wegdek op de kruising van de Frederik Derbystraat en Gemenelandsweg is hersteld door het ministerie van Openbare Werken, Verkeer en Communicatie, zoals minister Jerry Miranda had beloofd.
[quads id=1]
Al langer dan een week hadden buurtbewoners, om de aandacht van verkeersdeelnemers en de overheid te vestigen op het gevaar, een stok aangekleed als een pop in een gat. Op sociale media was er een felle discussie ontstaan over het zogenaamde ‘spookpoppetje’ dat vrijdag verwijderd is. In vele reacties werd er spot gedreven over het beeld dat het poppetje de verkeersdeelnemers gaf.
[quads id=1]
Uit het grootste deel van de reacties onder foto’s op facebook blijkt dat mensen schrokken van wat ze zagen. Buurtbewoners stelden dat de situatie levensgevaarlijk was als een weggebruiker niet tijdig door had dat er daar een kuil in de weg was. Minister Miranda heeft gezegd dat het probleem onderzocht en zo snel mogelijk hersteld zou worden.

Binnengekomen foto via Facebook

Het bleek niet te gaan om een gat dat gewoon met een laag asfalt gelapt kon worden. Inmiddels is het probleem verholpen en kunnen weggebruikers weer veilig over dat gedeelte van de weg rijden. Verderop in de Fred Derbystraat zijn er ook enkele serieuze weg-verzakkingen die snel ingrijpen vereisen.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.