ex-militair beroofd door dieven met 5 shooter

politie Suriname

…Camerabeelden hebben bij de rovers vastgelegd bij zowel de overstap als tijdens de roof zelf. De politie is op zoek naar de daders….

Een slachtoffer, van wie zijn geldtas met geweld was afgepakt, heeft deze binnen een uur weer teruggekregen. De rovers die de diefstal hadden gepleegd, waren klaarblijkelijk ontevreden met de tas waarin SRD 5.000 en documenten zaten. Ze hebben hun ‘buit’ achtergelaten.
[quads id=1]
De tip die de rovers hadden gekregen, was blijkbaar niet goed uitgewerkt. Het slachtoffer was kort voor de beroving vrijdagmiddag tussen 13.00 en 13.30 uur naar een bankinstelling aan de Kwattaweg geweest om een groot bedrag te storten. De onverlaten hebben hem in een zwarte Toyota Harrier achtervolgd.

De dieven dachten blijkbaar dat het slachtoffer, een ex-militair, geld was gaan opnemen. Ter hoogte van de Gravenberch- en de Van Idsingastraat werd de pick-up van het slachtoffer klemgereden. Twee van de rovers stapten uit de Harrier. Een van hen was gewapend met een fiveshooter en hield het slachtoffer onder schot. De andere gebruikte een breekijzer om een zijraam van de pick-up kapot te slaan. De onverlaten grepen de tas uit de auto en maakten zich uit de voeten.

In de Maystraat verwisselden de rovers van voertuig en stapten zij in een witte voertuig. Ze reden met hoge snelheid richting Hoogestraat. De tas met inhoud en ook de Toyota Harrier werden achtergelaten. Uit onderzoek blijkt dat de Toyota Harrier was gestolen. Het zijraampje aan de achterkant was eerder kapot geslagen, waardoor zij het voertuig bemachtigden. Bij de beroving was het zijraampje beplakt met zwart karton, waardoor de schade onopvallend was.
[quads id=1]
Camerabeelden hebben bij de rovers vastgelegd bij zowel de overstap als tijdens de roof zelf. De politie is op zoek naar de daders.

Geschreven door Ala-D Media
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.