Oproep: Bent u slachtoffer van creditcard fraude?

De afdeling Fraude heeft op maandag 14 augustus de 33-jarige Afrikaan Egounor U. aan de Tourtonnelaan aangehouden. Op hem zijn aangetroffen en in beslag genomen enkele valse credit-kaarten en een ponsmachine.
[quads id=1]
Deze verdachte kwam tijdens een onderzoek in beeld, nadat door de leiding van een hotel aangifte was gedaan van Fraude. Egounor verbleef als gast in het hotel. Hij voldeed al zijn transacties middels elektronische betalingen door een credit-card. In 2016 was reeds gebleken dat deze gast zijn rekeningen voldeed met valse credit-kaarten. Hij wist toen echter de dans te ontspringen door uit te checken uit het hotel.
[quads id=1]
Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de credit-card fraudeur ingesloten. Het vermoeden bestaat dat hij meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname op het telefoonnummer 451313.

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.