Video – Verdronken Robby Kanhai meer bekend als Koepila is springlevend!

…De omstanders hebben vanwege het hulpgeroep, in paniek, de politie ingeschakeld en doorgegeven dat iemand bezig is te verdrinken. Echter blijkt nu dat de man springlevend is….

Regiocommandant Widjaikoemar Oedit benadrukt tegenover Dagblad Suriname dat in zijn regio afgelopen zondag zich geen enkel verdrinkingsgeval heeft voorgedaan. Volgens Oedit berust de informatie over de verdrinking niet op waarheid.
[quads id=1]
Het bedoelde slachtoffer heeft zich inmiddels ook al aangemeld bij de politie. Uit zijn relaas blijkt dat hij met een boot van zijn werkgever krabben was gaan vangen. Op een bepaald moment, toen hij het bos was ingelopen, is zijn werkgever ter plaatse geweest. Hij heeft toen de boot en alle krabben meegenomen. Toen de man dat merkte is hij gelopen naar de oever en schreeuwde om hulp zodat anderen hem konden komen ophalen. De omstanders hebben het hulpgeroep gehoord.
[quads id=1]
De man heeft echter niet gewacht op die hulp. Hij is in het water gesprongen en is hij de Nickerierivier overgezwommen. Dit vond plaats aan de overkant van de Openbare Markt. Naderhand heeft hij zich bij de politie aangemeld. De omstanders hebben vanwege het hulpgeroep, in paniek, de politie ingeschakeld en doorgegeven dat iemand bezig is te verdrinken. Echter blijkt nu dat de man springlevend is.

Action Nieuws Suriname publiceerde het volgende:

De ten DOOD verklaarde man na 2 dagen terecht. Robby Kanhai meer bekend als Koepila, is niet te spreken over Times of Suriname, die hem tot dood heeft verklaart, dat hij achter de Centrale markt van Nw Nickerie is verdronken. \Fa de man des ai kir mi libie libie, mi ma hor dede oso, mek tentie en me brada pot srepie pe Zeedijk foe me lijk.\/ God verdomme mang, nu roepen mensen mij geen koepila meer maar dede mang. es een ka met de media van Nickerie jereh. Mijn broer is uit Nederland met spoed gekomen voor mijn begrafenis

Foto Actionnieuws

 

Bekijk hier de video waarin hij zelf vertelt:

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.