Nederlandse waterpolomannen ontzettend populair

…”Men snapt niets van waterpolo maar deze ‘positieve hype’ is slechts ontstaan door een sexy foto van strakke mannen in te kleine zwembroeken”, besluit ‘verslaggever’ Van Galen….

Morgen begint in Taiwan de Universiade. De Nederlandse waterpolomannen zijn daar immens populair. Niet vanwege hun spel, maar vanwege onderstaande foto waar bondscoach Robin van Galen over twittert.
[quads id=1]
“Je gaat het niet geloven, maar 23 miljoen inwoners van Taiwan zijn in rep en roer door deze foto. Op de een of andere manier is die op social media gekomen en is het een eigen leven gaan leiden. De kranten springen er bovenop”, meldt Van Galen.

“De nationale televisie kwam onze training filmen en nam een flinke boete voor lief. Dit werd live uitgezonden voor miljoenen mensen! Inmiddels zijn al onze wedstrijden volledig uitverkocht en is er een run op alles wat Oranje is.”

“Men snapt niets van waterpolo maar deze ‘positieve hype’ is slechts ontstaan door een sexy foto van strakke mannen in te kleine zwembroeken”, besluit ‘verslaggever’ Van Galen.
[quads id=1]
Bij het waterpolo is de gehele wereldtop aanwezig. Nederland begint het prestigieuze toernooi vrijdag tegen Italië. De andere pouleduels worden gespeeld tegen Argentinië en Australië.

“Het is een ideale opstap naar de andere grote kampioenschappen waar we de komende jaren aan mee willen doen: de EK’s in 2018 en 2020, het WK in 2019 en de Olympische Spelen van 2020. In feite is dit de start van onze Tokio-campagne”, zei Van Galen eerder deze week.
Bron: NOS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.