Drieling moeder Natasha van Dalen krijgt hulp

Moeder Natasha van Dalen die in juni bevallen is van een drieling heeft de nodige hulp en ondersteuning ontvangen van diverse organisaties. Er is vermoedelijk nog meer hulp onderweg. De moeder die met de handen in het haar zat omdat zij maar 1 blik babyvoeding per dag kon kopen, wachtte op de financiële tegemoetkoming van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo). Er werd deze moeder voorgehouden dat zij een bijdrage van SRD 1.000 gestort zou krijgen op de VCB bank en dat de minister haar toezegging al had gegeven daartoe. Inmiddels heeft het ministerie inderdaad contact opgenomen met de vrouw en heeft zij eergisteren twee pakketten gehad.

Het zou in dit kader gaan om de voedselpakketten van de overheid. Heel belangrijk is het feit dat er ook een donatie gedaan is van 18 blikken melk voor de drieling. Ten aanzien van de maandelijkse financiële bijdrage is men in afwachting op de minister van Financiën. Zoals vernomen is de minister vermoedelijk nog uitlandig. Deze steun is voor korte duur en zal na twee jaar weg komen te vallen. Het is onduidelijk wat de moeder van 11 kinderen daarna zal doen. De vrouw woont op Brownsweg waar zij wel over een huis beschikt.

Na haar laatste consultatie zal zij met haar kinderen wederom naar het district trekken. Haar 8 voorkinderen gaan ook in het district naar school. Volgens de nicht, waar deze dame momenteel verblijft, heeft een organisatie in Holland, die ook contact heeft met kindertehuis Nos Kasitas, contact met haar gemaakt, omdat zij een bijdrage willen leveren. Ook de NPS heeft contact opgenomen met de nicht waarbij Ruth Wijdenbosch nog zal praten met de dame om na te gaan wat deze nog nodig heeft voor haar kinderen. Al met al heeft de dame uit verschillende hoeken hulp ontvangen. Ook haar nicht stelt een ieder heel dankbaar te zijn voor de bijdrage die zij geleverd hebben.
Wilt u ook een bijdrage leveren?
Klik dan op onderstaande link voor meer informatie:

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.