Anoniem: Mijn vriend kan mij geen kind geven!

baby Suriname

Goedemorgen FamilieNieuws, ik ben Leila, een vrouw van 38 jaar en ik ben kinderloos. Ik ben al met mijn vriend vanaf mijn 27ste. We zijn niet getrouwd. We wonen in Nederland. Hij is een Nederlander. Ik denk niet dat het uitmaakt, maar ik vertel het er toch bij.
[quads id=1]

Altijd al welkom

We wilden altijd al kinderen. Ik ben alleen de eerste 3 jaar binnen onze relatie aan de pil geweest dus kinderen waren altijd al welkom. Ik weet niet waarom, maar ik heb altijd gedacht dat het aan mij lag. Dus tijdens mijn vakanties in Suriname dronk ik allerlei drankjes en middeltjes. Massages, noem maar op ik heb alles gedaan. Maar ik ben nog nooit zwanger geworden.

Dagenlang gehuild

Maar sinds een paar maanden na grondig onderzoek weten we dat er niets mis is met mij maar het probleem ligt bij mijn vriend Pieter. Zijn zaad is onbruikbaar. Dus helemaal o,o%. Heel erg. We hebben samen dagenlang gehuild want onze grootste wens kan niet in vervulling gaan. Hij heeft zich erbij neergelegd dat hij geen kinderen gaat krijgen. maar ik niet. Ik wil perse een kind. Klinkt misschien egoïstisch maar ik wil mijn kinderwens niet opgeven omdat hij geen zaad heeft. Ben ik dan gemeen?
[quads id=1]

Surinaamse mensen

Ik ben langs een andere dokter geweest en nu kan ik dus nog wel zwanger worden met een donor. Daar wil mijn vriend niets van weten. Zijn familie vindt ook dat ik me erbij neer moet leggen. Mijn familie heb ik niets hierover gezegd en daarom wil ik het overleggen met jullie. Aangezien ik graag wil weten hoe Surinaamse mensen hierover denken.

Donorzaad betekent dat ik zwanger ga worden van een anonieme vriend. Die man weet dan niet dat ik van hem zwanger ben, en het kindje wordt alleen van mij. Aangezien ik niet getrouwd ben mag ik dit zonder toestemming van mijn partner doen. Mijn vraag aan jullie is. Zou ik dat dan doen? Hij wil het absoluut niet, maar ik hoop eigenlijk dat hij wel aan het idee gewend raakt en mij en de baby toch accepteert. Zijn familie zal waarschijnlijk niets meer met mij te maken willen hebben (ze houden toch al niet van me) maar Pieter wil ik liever niet kwijt.
[quads id=1]

Niet zo netjes

Dus wat zou ik kunnen doen? Ik kan Pieter proberen over te halen, maar die kans is klein. Ik zou gewoon mijn eigen gang kunnen gaan en zwanger kunnen worden van een donor. Maar ik zou ook, en dat is niet zo netjes van mij, ik zou kunnen vreemdgaan met een goede vriend van mij. Die weet van alles, maar hij is een Surinamer dus ons kindje zou dan wel een donker kindje zijn. Maar dan hoef ik niet het ziekenhuis erbij te betrekken. Ik vind het echt heel moeilijk. Alles heeft nadelen. Daarom vraag ik jullie of jullie nog ideeën hebben want 1 ding ga ik niet doen. Ik ga niet mijn kinderwens opgeven omdat mijn vriend slecht zaad heeft. Echt niet. Dan ben ik maar een slechte vriendin.

Gerelateerde verhalen:

Anoniem: Zwanger en gedumpt voor een Surinaamse vrouw

Anoniem – Zijn vriendin weet van mijn zwangerschap. Wat nu?

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.